Friday, 31 December 2004

Updates

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.


Alhamdulillah, plan travel untuk holiday kali ni berjalan dengan lancar. Kira2 13 hari berturut-turut aku gi jalan2.Tempat2 yang aku gi adalah:

  • Cardiff
  • Kampung Melayu Southampton Jaya
  • London
  • Newcastle & Melrose

Sekarang ni tibalah masanya untuk get organised. Assingments, homeworks dan revision semuanya menanti giliran untuk diselesaikan dalam masa 10 hari bermula hari ni.

InsyaaAllah aku akan masukkan catatan perjalanan aku sepanjang cuti nih.

Sunday, 12 December 2004

Bosan

Ah. Bosan gile lah tak berblog. Nampaknya cuti berblog ni mmg satu benda yang tak best. Oleh itu, hari ni aku nak tulis gak. Ha ha. Biarpun exam dah nak dekat, tapi kalau takat beberapa minit tulis blog ni tak salah kot.


Dah 2 minggu tak berblog. Selama tu jugak aku terasa bosan. Sebabnya? Aku pon tak tahu. Oleh itu, untuk mengatasi kebosanan itu aku gi lah jalan2 ke hall rakan2 IC dan City. Ok gak aa.


Isnin ni bermulalah mid session exam. 6 paper semuanya. Satu paper 1 jam 30 minit. Aku harap dapat buat dengan baik. Amin...




Sebelum pulang dari IC.